EN
Ingredients
200gr Seitan (cut into slices)
1 tablespoon garlic powder
1 tablespoon of coconut syrup/maple/dates
1 tablespoon mustard
1 tablespoon olive oil
1 tablespoon rosemary
Juice of 1 lemon
Salt
Pepper
How to make
Preheat the oven to 150 ºC. Place a drizzle of olive oil on the bottom of a baking sheet and set aside.
Mix the honey, the mustard, the garlic powder, the olive oil, the lemon juice and a little bit of salt and pepper and stir well.
Place the seitan on the baking sheet and pour the sauce and the rosemary leaves over the seitan.
Bake until the seitan is golden brown (about 25 minutes).
Serve hot with turmeric basmati rice.
PT
Ingredientes
200gr de seitan (cortados em fatias)
1 colher de sopa de alho em pó
1 colher de sopa de xarope de côco/agave/tâmaras
1 colher de sopa mostarda
1 colher de sopa azeite
1 colher de sopa alecrim
Sumo de 1 limão
Sal
Pimenta
Como fazer
Pré-aqueça o forno a 150 ºC.
Coloque um fio de azeite no fundo de uma assadeira e reserve.
Misture o mel, a mostarda, o alho em pó, o azeite, o limão e um pouco de sal e mexa bem.
Coloque o seitan na assadeira e deite o molho e umas folhas de alecrim sobre o mesmo.
Leve ao forno até o seitan estar dourado (cerca de 25 minutos). Sirva quente acompanhado com arroz basmati de curcuma.