Quesadillas Cheese & Mushrooms

EN

Ingredients

200 gr mushrooms mix

4 tortillas

4 slices of vegetable cheese (I used violife)

1/4 red onion

salt q/b

pepper q/b

1 tablespoon vegetable butter

1 teaspoon garlic powder

1 teaspoon onion powder

 

How to make

Cut the mushrooms in slices and sauté in a pan with the butter, salt, pepper, garlic powder and onion powder.

After the mushrooms lose their water, put them in a bowl and start making the quesadillas by placing a tortilla in a clean frying pan, the cheese on top of it, half the sautéed mushrooms and part of the onion, cut thinly in half moons. Place another tortilla on top of the mixture and let it get some brown color on both sides (about 3min on each side).

Repeat the process a second time with the remaining ingredients.

Cut each tortilla into 4 parts and serve with a salad.

 

PT

Ingredientes

200 gr mix cogumelos

4 tortillas

4 fatias de queijo vegetal (usei violife)

1/4 cebola roxa

sal q/b

pimenta q/b

1 colher de sopa de manteiga vegetal

1 colher de chá de alho em pó

1 colher de chá de cebola em pó

 

Como fazer

Corte os cogumelos em fatias e salteie numa frigideira com a manteiga, o sal, a pimenta, o alho em pó e a cebola em pó.

Depois dos cogumelos perderem a sua água, coloque de parte numa taça e comece a fazer as quesadillas colocando numa frigideira limpa uma tortilla, o queijo por cima dela, metade dos cogumelos salteados e parte da cebola, cortada fina em meias luas. Coloque outra tortilha em cima do preparado e deixar ganhar cor em ambos os lados (cerca de 3min em cada lado).

Repita o processo uma segunda vez com os restantes ingredientes.

Corte cada uma das tortillas em 4 partes e sirva com uma salada.