Autumnal Pancakes

EN

Ingredients

1 cup of flour (used spelled)

1 cup of vegetable milk (used oat)

1 tbsp of backing powder

1 teaspoon of vanilla essence

1 tbsp of syrup (coconut/maple syrup/dates)

1 tbsp of coconut oil

 

How to make

Mix everything, but without beating too much for the backing powder to work and make the pancakes fluffy

Let stand a few minutes and then in a frying pan, put a little coconut oil and then put small spoons of the dough in the pan

Add some pumpkin jam, homemade granola and cinnamon powder

 

PT

Ingredientes

1 chávena de farinha (usei de espelta)

chávena de leite vegetal (usei de aveia)

1 colher de sopa de fermento em pó

1 colher de chá de essência de baunilha

1 colher de sopa de xarope (côco / xarope de acer / tâmaras)

1 colher de sopa de óleo de côco

 

Como fazer

Misture tudo, mas sem bater demasiado para que o fermento atue e deixe as panquecas fofas.

Deixe descansar alguns minutos e, em seguida, numa frigideira, coloque um pouco de óleo de côco e coloque pequenas colheres da massa na mesma.

Adicione um pouco de geleia de abóbora, granola caseira e canela em pó e silva na hora.