EN
Ingredients
250gr Tofu (smashed by hand)
1/2 Red onion
1 Tbsp Soy sauce
1 Teaspoon Garlic powder
1 Tbsp Paprika
1 Tbsp Turmeric
Pinch of Pepper
Hand full of Spinach
Dash of Olive oil
How to make
In a frying pan, add the olive oil and and the red onion. Let it get tender and add the tofu, the soy sauce, the garlic powder, the paprika, the turmeric and the pepper. Mix it well and let it cook for 3/4min.
In the end, had the spinaches and let it cook for 1 more minute or until the spinach wither.
Serve with you favourite bread and some vegan mayo or with your favourite cereal (rice, quinoa, etc)
PT
Ingredientes
250gr de tofu (esmagado à mão)
1/2 cebola vermelha picada
1 colher de sopa de molho de soja
1 colher de chá de alho em pó
1 colher de sopa de paprika em pó
1 colher de sopa de curcuma em pó
Pimenta q/b
Mão cheia de espinafres
Fio de azeite
Como fazer
Numa frigideira, salteie a cebola em azeite até ficar translúcida.
Adicione o tofu, o molho de soja, o alho em pó, a paprika, a curcuma e a pimenta.
Misture bem e deixe cozinhar por 3/4min.
No final, acrescente os espinafres e deixe cozinhar por mais 1 minuto ou até os espinafres murcharem.
Sirva com seu pão favorito e maionese vegan ou com seu cereal favorito (arroz, quinoa, etc.)