Scrambled Tofu With Spinach

EN

Ingredients

250gr Tofu (smashed by hand)

1/2 Red onion

1 Tbsp Soy sauce

1 Teaspoon Garlic powder

1 Tbsp Paprika

1 Tbsp Turmeric

Pinch of Pepper

Hand full of Spinach

Dash of Olive oil

 

How to make

In a frying pan, add the olive oil and and the red onion. Let it get tender and add the tofu, the soy sauce, the garlic powder, the paprika, the turmeric and the pepper. Mix it well and let it cook for 3/4min.

In the end, had the spinaches and let it cook for 1 more minute or until the spinach wither.

Serve with you favourite bread and some vegan mayo or with your favourite cereal (rice, quinoa, etc)

 

PT

Ingredientes

250gr de tofu (esmagado à mão)

1/2 cebola vermelha picada

1 colher de sopa de molho de soja

1 colher de chá de alho em pó

1 colher de sopa de paprika em pó

1 colher de sopa de curcuma em pó

Pimenta q/b

Mão cheia de espinafres

Fio de azeite

 

Como fazer

Numa frigideira, salteie a cebola em azeite até ficar translúcida.

Adicione o tofu, o molho de soja, o alho em pó, a paprika, a curcuma e a pimenta.

Misture bem e deixe cozinhar por 3/4min.

No final, acrescente os espinafres e deixe cozinhar por mais 1 minuto ou até os espinafres murcharem.

Sirva com seu pão favorito e maionese vegan ou com seu cereal favorito (arroz, quinoa, etc.)