EN
Ingredients
Red lentil bolognese leftovers (see recipe)
Lasagna sheets (vegan, no eggs)
Vegan Mozzarella Cheese (I used Violife)
Soy cream
How to make
In a rectangular pyrex the size of the lasagna sheets, place the lasagna sheet, then put a layer of lentil bolognese on top, in another layer, put the cheese and finally add a little soy cream on top. Repeat this process 3 times and then bake for 30min at 180 degrees.
PT
Ingredientes
Restos de bolonhesa de lentilhas vermelhas (ver receita)
Massa de Lasanha (vegan, sem ovos)
Mozzarella Vegan (usei Violife)
Natas de soja
Como fazer
Num pirex rectangular do tamanho da folha de lasanha, coloque a folha de lasanha, depois por cima coloque uma camada de bolonhesa de lentilhas, por cima, numa outra camada, coloque o queijo e por fim deite um pouco de natas de soja por cima de tudo
Repita este processo 3 vezes até terminar os ingredientes e leve ao forno por 30min a 180 graus.