EN
Ingredients
1 cup of sweet flour
1 cup of warm water
1/2 cup sour flour
1/2 cup almond flour
1/2 cup ground flaxseed
1 table spoon of baking powder
1/3 cup olive oil
3 tbsp sour flour
Salt to taste
How to make
Mix all dry ingredients (minus 3 tablespoons sour flour)
Add olive oil and slowly add warm water while stirring
Beat the dough vigorously about 3/4 minutes (it should thicken/dry slightly as you do so)
Add the 3 tsps of sour flour and stir another minute.
In a pizza pan or a baking tray lined with parchment paper, spread the dough well with a spatula.
Cook in preheated oven at 180 degrees for 15 minutes.
Remove from oven, place ingredients over dough and bake again until ready.
PT
Ingredientes
1 chávena de polvilho doce
1 chávena de água morna
1/2 chávena + 3 colheres de sopa de polvilho azedo
1/2 chávena de farinha de trigo
1/2 chávena de linhaça moída
1 colher de sopa de fermento em pó
1/3 de chávena de azeite
Sal a gosto
Como fazer
Misture todos os ingredientes secos (menos as 3 colheres de sopa de polvilho azedo).
Adicione o azeite e adicione lentamente água morna enquanto mexe.
Bata a massa vigorosamente por cerca de 3/4 minutos (ela deve engrossar/secar levemente ao fazê-lo).
Adicione os 3 colheres de sopa de polvilho azedo e mexa por mais um minuto.
Num tabuleiro, espalhe bem a massa com uma espátula.
Cozinhe em forno pré-aquecido a 180 graus por 15 minutos. Retire do forno, coloque os ingredientes sobre a massa e cozinhe novamente até ficar pronta.