EN
Ingredients
2 cloves of minced garlic
1 drizzle of olive oil
200gr of kale/spinach
1 1/2 tablespoon of oat flour
1 tablespoon of vinegar
Salt and pepper to taste
How to make
In a frying pan, pour the olive oil and place the garlic until it gains some color. Add the spinach / kale and sauté for about 5 minutes over low heat to avoid burning the garlic.
Season with salt and pepper and add the flour.
Mix well and finally add the spoon of vinegar and mix again.
Serve as a side dish or eat it all by spoon.
PT
Ingredientes
2 dentes de alho picados
1 fio de azeite
200gr de couve/espinafres
1 1/2 colher de sopa de farinha de aveia
1 colher de sopa de vinagre
Sal e Pimenta a gosto
Como fazer
Numa frigideira, deite o fio de azeite e adicione o alho até o mesmo ganhar alguma cor.
Adicione os espinafres/couve e salteie por uns 5min em lume baixo para não queimar os alhos.
Tempere com sal e pimenta e adicione a farinha.
Misture bem e por fim adicione a colher de vinagre e volte a misturar. Sirva como acompanhamento ou comer às colheradas.