EN
Ingredients
1 cup of cooked brown rice
1/2 chopped red onion
1 chopped tomato
2 chopped garlics
100gr Paris mushrooms
100gr of seitan
A handful of spinach
50gr of kimchi (you can buy from oriental supermarket)
2 tablespoons of soy sauce
50gr cashews
Dash of olive oil
Pepper to taste
Sriracha to taste
How to make
Marinade the seitan and the mushrooms in some kimchi sauce and the soy sauce.
In a wok, sauté the onion and the garlics in the olive oil until it's golden.
Add the chopped tomato and let it cook for a couple of minutes.
After that, add the seitan and the mushrooms, some pepper and let it fry in high temperature. Add the spinach and let it wither.
In the end, add the cooked rice and the kimchi cabbage, mix everything and add the cashews.
Serve in a bowl with some sriracha on top.
PT
Ingredientes
1 chávena de arroz integral cozido
1/2 cebola roxa picada
2 alhos picados
100gr cogumelos paris
100gr de seitan
Uma mão cheia de espinafres
50gr de kimchi
2 colheres de sopa de molho de soja
50gr cajus
Pimenta fio de azeite
Sriracha
Como fazer
Deve marinar o seitan e os cogumelos em molho kimchi e molho de soja.
Num wok, refogue a cebola e os alhos em azeite até ficarem translucidos.
Adicione o tomate picado e deixe cozinhar por alguns minutos. Depois disso, adicione o seitan e os cogumelos, um pouco de pimenta e deixe fritar em lume alto.
Adicione os espinafres e deixe-os murchar.
No final, adicione o arroz cozido e a couve kimchi, misture tudo e enfeite com os cajus.
Sirva numa tigela com um pouco de sriracha por cima.