EN
Ingredients
2 cups wholemeal oatmeal flour
1 cup carob flour
1 cup of sugar
1 and 1/2 tablespoons of baking soda
1 cup of coconut oil
2/3 of a glass of water
A hand full of hazelnuts
How to make
Mix the dry elements except the hazelnuts. Add the liquids, mix well and had the hazelnuts.
Grease a pan with coconut oil and flour, pour the preparation into the pan and bake at 180 ° C for 30/40min until you make the toothpick test and it comes out clean.
At the end, sprinkle cocoa powder on top to garnish
PT
Ingredientes
2 chávenas de farinha de aveia integral
1 chávena de farinha de alfarroba
1 chávena de açúcar
1 e 1/2 colheres de sopa de fermento
1 chávena de óleo de côco
2/3 de um copo de água
Uma mão cheia de avelãs
Como fazer
Misture os elementos secos excepto as avelãs. Adicione os líquidos, mexa bem e por fim então adicione as avelãs.
Unte uma forma com óleo de côco e farinha, deite o preparado na forma e leve ao forno a 180°C por 30/40min até fazer o teste do palito e o mesmo sair limpo.
No final, espalha cacau em pó por cima para enfeitar