Carob & Hazelnuts Cake

EN

Ingredients

2 cups wholemeal oatmeal flour

1 cup carob flour

1 cup of sugar

1 and 1/2 tablespoons of baking soda

1 cup of coconut oil

2/3 of a glass of water

A hand full of hazelnuts

 

How to make

Mix the dry elements except the hazelnuts. Add the liquids, mix well and had the hazelnuts.

Grease a pan with coconut oil and flour, pour the preparation into the pan and bake at 180 ° C for 30/40min until you make the toothpick test and it comes out clean.

At the end, sprinkle cocoa powder on top to garnish

 

PT

Ingredientes

chávenas de farinha de aveia integral

chávena de farinha de alfarroba

chávena de açúcar

1 e 1/2 colheres de sopa de fermento

chávena de óleo de côco

2/3 de um copo de água

Uma mão cheia de avelãs

 

Como fazer

Misture os elementos secos excepto as avelãs. Adicione os líquidos, mexa bem e por fim então adicione as avelãs.

Unte uma forma com óleo de côco e farinha, deite o preparado na forma e leve ao forno a 180°C por 30/40min até fazer o teste do palito e o mesmo sair limpo.

No final, espalha cacau em pó por cima para enfeitar